Bezoek mij op 11/08/’24 op de Lambermontmartre openlucht schildersmarkt

Bezoek mij op 11/08/’24 op de Lambermontmartre openlucht schildersmarkt

De populaire  schildersmarkt  bestaat meer dan TWINTIG  jaar.  Reeds vele jaren lang genieten bezoekers en exposanten van  heerlijke zomerse markten bevolkt door getalenteerde, enthousiaste, creatieve mensen uit alle windstreken.  Het belangrijkste  op Lambermontmartre zijn en blijven de schilders, tekenaars, creatievelingen, de durvers, nieuwkomers, anciens, onze kunstenaars tout court, die massaal en met veel plezier deze markt bezoeken.  We hopen op een mooi jaar.  Het enige wat we nodig hebben is de zon, jullie talent, durf, lach en enthousiasme.  TOT SNEL !

Ik zal er te vinden zijn met een leuk standje op zondag 11 augustus van 12 u tot 17 u! Jullie zijn van harte welkom! 

Meer info kan je vinden op de website: https://lambermontmartre.be/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

error: Content is protected !!